Kaspar Allas

Juba 1. klassist peale teab kogu klass: kui Kaspar ei tea, ei tea keegi. Ka Kaspari esimene õpetaja väitis, et Kaspar teab paljudest asjadest rohkem kui tema. Selline julgustav algus oma teadmiste kogumisel on Kasparit innustanud ennast arendama nii reaal- kui humanitaaraladel. Kaspar osales sellel õppeaastal geograafia vabariiklikul olümpiaadil, saavutades 11. koha. Ta võttis osa ka piirkondlikest aineolümpiaadidest matemaatikas, keemias, ühiskonnaõpetuses, õigekirjas, tehnoloogiaõpetuses. Kaspar lõpetas edukalt Teaduskooli kursuse NIMETUS. Ta oli sihikindel osavõtja Veeriku kooli Postimehe viktoriinil, osales spordimälumängu “Bumerang” vabariiklikus finaalis.

Kaspar on targalt talitaja. Kui tema vaim väsib, siis tulevad appi värskendajad: jalgpall, male ja bridž. Ta on kooli esindanud nii võrkpallis kui saalihokis. Igavesti truuks kaaslaseks Kasparile on raamat, Kaspar raamatuta on justkui viiul keelteta.

Kaspar on tegelenud rahvatantsuga, laulnud poistekooris. Ta oli õpilasesinduse liige. Kaspari julgus jääda igas olukorras iseendaks on imeteldav ja innustav nii suurele kui väikesele, nii noorele kui vanale. Kaspar ei jäta kedagi kunagi hätta. Tema soov teisi aidata on siiras ja üllameelne.

Lisainfo

Meie veebisait kasutab küpsiseid

Valides „Nõustun“, annate nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Lugege rohkem meie küpsise poliitikast.